lørdag den 29. december 2018

52/52



Vi holdt jul hos min lillebror, hans forlovede og deres datter. Det var en rigtig hyggelig aften med god mad, som min storebror lavede mest af. Vi spillede også pakkeleg og åbnede en masse julegaver. Olivia faldt i søvn omkring kl. 22.30 og Alexander noget lidt senere. Billederne her blev taget hjemme hos os, inden vi tog hen til min bror :-)

torsdag den 27. december 2018

51/52



4. søndag i advent hyggede vi os med julebag, hvor der laves peberkager. Vi slappede også af ved at vi begyndte med at have juleferie, som virkelig var tiltrængt for os alle sammen.

mandag den 17. december 2018

50/52



Den 3. søndag i advent havde vi ikke så mange planer, da jeg havde weekendvagt på arbejdet. Alexander havde også været lidt sløj, så de har hygget sig mest derhjemme med leg, se film osv. Olivia fik Playmobil mini zoo i adventsgave og Alexander fik en fodboldbog.

søndag den 9. december 2018

49/52



2. søndag i advent skulle børnene finde deres adventsgaver, hvor de skulle følge et ledetråd. Efter middagstid gik vi på jagt efter et juletræ. Vi fandt et til god pris og lige straks vi tog hjem, ville børnene pynte træet med lidt hjælp fra mig. Inden aftensmadstid tog på vi på en lille juletogtur nede i byen og det var rigtig hyggeligt.

tirsdag den 4. december 2018

48/52



Weekenden d. 1. advent tog vi på lille juletur ned i byen, hvor man kunne hilse på julemanden, få æbleskiver, dekorer selv honninghjerter, se på flotte juleting osv. Her er billederne, hvor børnene tegner selv med glasur på deres honninghjerter :-)

søndag den 2. december 2018

47/52



Her viser Alexander sin første pokal, som han fik fra fodboldturneringen ugen før. Han er bare så stolt af den :-)
Her charmer Olivia :-)