søndag den 7. oktober 2018

31/52



I Ponte Buggianese i Italien tog vi 3 overnætninger, hvor vi tog på tur til Pisa og så Pisa tårnet og Alexander blev lidt skuffet over at tårnet ikke var så skævt, som han troede :-) Vi tog også til Lucca Old Town, hvor der er smalle gader med spændende små butikker og spisesteder. Inden vi drog videre tilbage til Frankrig, oplevede vi også Cinque Terre, som består af fem byer - Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso. Meget spændende at opleve der, men lidt hårdt pga. varmen og med Olivia skal skal bæres en del, da hun stadig er lidt for lille til at gå rigtig meget rundt. Klapvognen valgte vi ikke tage med til Cinque Terre, pga. der er rigtig mange trapper overalt.
Sidste 4 dage inden vi tog hjem til Danmark, overnattede vi i Frankrig ved et by som hedder La Bouverie som ligger ved Roquebrune-sur-Argens. Vi brugte meget af tiden på at slappe af ved poolen og tog på små ture i nærheden. En af dagene tog vi også til Port des Issambles - en hyggelig havneby, hvor vi var ude og bade, spist frokost og handlet lidt gaver og postkort. På vejen tilbage til ferieboligen, tog vi forbi Lac de l'Aréna. Vi lejede en vandcykel og sejlede ved søen, hvor man kunne se den store smukke klippe på afstanden. AJ og Alexander "cyklede" hele vejen og tilbage, mens jeg og Olivia slappede af og nød udsigten.
Den dag vi skulle hjem til DK igen, havde vi god tid, da vi skulle først med fly kl. ca 17, så inden vi tog til Nice lufthavnen, tog vi på en lille tur forbi Cannes og jeg var positiv overrasket over byen - meget smukt og meget Hollywood agtig, pga. byen er kendt som Cannes Film Festival.
Det har været en skøn ferie med masser af oplevelser, men det var nu også dejligt at vende hjem igen.
Billede 1 er af Alexander ved Lucca Old Town i Italien.
Billede 2 er af Olivia ved poolen på vores feriebolig i Frankrig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar